1 października – piątek
Hala „Jaskółka” ul. Traugutta 3a
10.00 Otwarcie Targów i wręczenie medali i nagród.
11.00-18.00 Ekspozycja targowa – premiera zdrowego zestawu do spania BIOSYSTEM, skansen pszczelarstwa, degustacje, pokazy.
Hotel Cristal Park – ul.
Traugutta 5
Konferencja – Żywność regionalna po polsku. (11.30-14.30)
11.30-12.30 Rejestracja, ochrona i kontrola produktów regionalnych i tradycyjnych – Jakub Jasiński (Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
12.30-13.30 Rola produktów roślinnych w profilaktyce chorób cywilizacyjnych – prof. Paulin Moszczyński (Polska Akademia Medycyny)
13.30-14.30 Certyfikacja wyrobów spożywczych – Ewa Słowińska (Polskie Centrum Badań i Certyfikacji Warszawa)
2 października – sobota
Hala „Jaskółka” ul. Traugutta 3a
10.00-18.00 Ekspozycja targowa – premiera zdrowego zestawu do spania BIOSYSTEM, skansen pszczelarstwa, degustacje, pokazy.
14.00-15.00 Wykład „Relax” – potrzeba osiągnięcia wewnętrznego wymiaru – Zdzisław Gładysz.
Plac obok Stadionu
11.00-14.00 „Bezpieczna Droga – Zdrowe Życie” z Małopolskim Ośrodkiem Ruchu Drogowego
- zawody gokartowe z nagrodami
- konkursy dla dzieci i młodzieży z nagrodami
- pokaz jazdy w ykonaniu wicemistrza gokartowego Polski Mateusza Rzuciło.
- Prezentacja ośrodka nauki jazdy KRAMEM – konkursy – nagroda główna
- Bezpłatny kurs nauki jazdy.
- Przejażdżki gokartami
- Wywiad z kierowcą rajdowym
3 października – niedziela
Hala „Jaskółka” ul. Traugutta 3a
10.00-18.00 Ekspozycja targowa – premiera zdrowego zestawu do spania BIOSYSTEM, skansen pszczelarstwa, degustacje, pokazy.
12.00-13.00 Wykład „Relax” – potrzeba osiągnięcia wewnętrznego wymiaru – Zdzisław Gładysz.